Hulpverlening aanvragen

Organiseert u een evenement en bent u daarvoor op zoek naar EHBO'ers? Onze vereniging werkt met een groot aantal vrijwillige EHBO'ers die bij uw evenement ingezet kunnen worden. Vul onderstaand formulier in om hulpverlening bij uw evenement aan te vragen. Wij verzoeken u de aanvraag minimaal drie weken voor aanvang van het evenement in te dienen.

Indien u vragen heeft over de inzet van EHBO'ers bij uw evenement, als er voor uw evenement aanvullende eisen gesteld worden aan de kwalificaties van EHBO'ers of als u informatie wilt over onze tarieven voor hulpverlening, neem dan contact op met onze dienstleiders via e-mail of telefoon:

Na invullen van het formulier ontvangt u een ontvangstbevestiging. Uw aanvraag wordt vervolgens in behandeling genomen en wij gaan op zoek naar vrijwilligers om de dienst in te vullen. Zodra we voldoende hulpverleners beschikbaar hebben, ontvangt u een bevestiging van onze aanwezigheid.

Gegevens evenement

Vul hieronder de gegevens van uw evenement in. Indien uw evenement langer dan 24 uur duurt, gelieve de dienst op te splitsen in meerdere aanvragen van elk maximaal 24 uur.

- -
:
- -
:

Factuurgegevens

Wij verzenden de facturen voor hulpverlening bij voorkeur via e-mail. Indien u de factuur per e-mail wilt ontvangen, vul dan hieronder (ook) het e-mailadres in.

Gegevens aanvrager

Onderstaande gegevens worden door ons gebruikt om contact met u op te kunnen nemen in geval van vragen en voor verdere communicatie omtrent de dienst.

Voorwaarden

Om hulpverlening bij uw evenement aan te vragen dient u akkoord te gaan met onze voorwaarden voor hulpverlening bij evenementen.