Lesrooster

Rooster vervolglessen

Op deze pagina staan alle vervolg- en herhalingslessen die gepland zijn. Voor leden van EHBO-vereniging Enschede zijn deze lessen vrij en zonder extra kosten toegankelijk. Een reguliere vervolgles duurt ongeveer 2 uur.

Stempelkaart
Sinds 2021 verstrekken wij geen stempelkaarten meer, maar wordt digitaal bijgehouden welke lessen er gevolgd zijn. U kunt dit zelf op elk moment inzien via de pagina gevolgde lessen.

Leslocatie
Tenzij anders aangegeven, worden de lessen gegeven in onze eigen lokalen in wijkvoorziening Prismare aan Roomweg 167 in Enschede.

Geplande lessen

Tip:
horizontaal scrollen mogelijk
Les Datum Info Aantal plaatsen
Reanimatieles

Onderwerpen

Tijdens de vervolglessen komen de volgende onderwerpen aan bod:

Les Onderwerpen
Vervolgles 2 Actieve bloedingen Shock Wonden Bevriezing Brandwonden Kneuzing en verstuiking Breuk en ontwrichting Spierletsel Levensbedreigende bloedingen
Vervolgles 4 LOTUS-les

Vervangingstabel

Het lesprogramma is aangepast vanaf seizoen 2022-2023. Had je nog een 'incompleet seizoen'? Hieronder kan je vinden welke les je ter vervanging kan doen: