Lesrooster

Rooster vervolglessen

Op deze pagina staan alle vervolg- of herhalingslessen die in het seizoen 2019 - 2020 gegeven worden. Alle lessen worden gegeven in het gebouw van de EHBO-vereniging Enschede aan de Roomweg 167 (wijkcentrum Prismare) te Enschede, van 19.30 tot 21.30 uur, tenzij anders aangegeven

Bij lidmaatschap van de EHBO-vereniging Enschede ontvangt u een stempelkaart (competentiekaart) waarop uw aanwezigheid bij de lessen wordt geregistreerd. Wilt u zo vriendelijk zijn uw competentiekaart mee te nemen naar de lessen?

Vervolg- of herhalingslessen (uitgezonderd die lessen waarvoor apart betaald moet worden) zijn alleen toegankelijk voor leden van de EHBO-vereniging Enschede. Wilt u lid worden? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Herhalings- en vervolglessen 2019 - 2020

Coronavirus

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus, worden er in het seizoen 2019-2020 geen lessen meer gegeven. Onze verwachting is dat de lessen na de zomer weer hervat gaan worden. Wanneer er nieuws is over het hervatten van de lessen, zullen we dit melden via de pagina nieuws. Alle leden ontvangen hierover ook een e-mail.

Bestuur EHBO-vereniging Enschede

Selecteer type herhaling:

Vervolglessen EHBO

Hieronder treft u het lesrooster voor de vervolglessen EHBO aan. Deelname aan deze lessen is gratis voor leden van de EHBO-vereniging Enschede en vooraf aanmelden is niet nodig.

Er zijn op dit moment geen lessen gepland.

Onderwerpen

Tijdens de vervolglessen komen de volgende onderwerpen aan bod:

Les Onderwerp Les Onderwerp
1 Stoornissen in het bewustzijn 4 Letsels van oog/oor/neus/tand, elektriciteitsletsel, kinderziektes, onderwerp naar keuze
2 Stoornissen in de ademhaling, vergiftigingen, steken en beten 5 Warmte- en koudeletsels
3 Actieve bloedingen, shock, wonden 6 Kneuzing, verstuiking, botbreuk, ontwrichting, spierscheur, verplaatsen van slachtoffers

Met ingang van 1 september 2019 zijn de onderwerpen anders verdeeld over de lessen. Mocht u nog een les in moeten halen, kies dan een les die zo goed mogelijk aansluit bij de nog in te halen onderwerpen.

Reanimatieles