Actuele coronamaatregelen
6 november 2021

De herhalingslessen blijven doorgaan, maar wel met extra maatregelen en minder plaatsen per les. Op deze pagina zijn de actuele coronamaatregelen te vinden.

Een overzicht van de maatregelen vanaf 6 november 2021:

• Meld je van tevoren hier aan voor de les
  • Blijf thuis wanneer je klachten hebt die kunnen passen bij corona, zoals verkoudheid of hoesten, of als je in quarantaine/isolatie zit
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in Prismare en in de ruimtes van de EHBO-vereniging
  • Tijdens de lessen wordt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand gehouden van elkaar
  • Als je op je plek in het lokaal zit, op 1,5 meter van andere cursisten, mag het mondkapje af
  • Bij het oefenen op medecursisten is het dragen van een mondkapje verplicht
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst en voordat je gaat oefenen op een pop of medecursist

Diplomaverlenging verloopdatum 1 oktober 2021
6 september 2021

Verloopt je diploma op 1 oktober 2021? Meld je dan aan voor de gecombineerde herhalingslessen als je nog lessen mist. We verwachten in principe dat je een volle stempelkaart hebt, zie de nieuwsbrief die op 8 augustus per e-mail is verstuurd voor meer informatie.

Wil je je diploma verlengen? Lever dan je stempelkaart in op de lesavonden of deponeer je stempelkaart in de brievenbus van de vereniging bij de hoofdingang van Prismare. Je kunt ook een foto van je stempelkaart e-mailen (het e-mailadres vind je hier. Zorg dat je naam en diplomanummer duidelijk zichtbaar zijn. Zorg ervoor dat je stempelkaart uiterlijk woensdag 22 september in ons bezit is.

Is je diploma al verlopen of voorzie je problemen met de verlenging omdat je niet aan de voorwaarden voldoet? Neem dan zo snel mogelijk contact op via e-mail.