Informatie evenementen­hulpverlening

Hulpverlening bij grote en kleine evenementen

evenementenhulp: EHBO post met bus

Organiseert u een evenement en bent u daarvoor op zoek naar EHBO'ers? Onze vereniging werkt met een groot aantal vrijwillige EHBO'ers die bij uw evenement ingezet kunnen worden. Vul het aanvraagformulier in om hulpverlening bij uw evenement aan te vragen. Wij verzoeken u de aanvraag minimaal drie weken voor aanvang van het evenement in te dienen.

Veel van onze EHBO'ers beschikken onder andere over het het certificaat Eerste Hulp bij Drank en Drugsongevallen. Tevens beschikken wij over een bus die uitgerust is om als EHBO-post te kunnen dienen.

Neem contact op voor meer informatie

Indien u vragen heeft over de inzet van EHBO'ers bij uw evenement, als er voor uw evenement aanvullende eisen gesteld worden aan de kwalificaties van EHBO'ers of als u informatie wilt over onze tarieven voor hulpverlening, neem dan contact op met onze dienstleiders via e-mail, telefoon of het contactformulier.

Direct aanvragen

Met dit formulier kunt u direct hulpverleners bij uw evenement aanvragen.

Online aanvraagformulier

diensten@ehbo-enschede.nl

Evenementen waar wij aan meewerken:

Kick-In
De Kick-In is de introductieweek van de Universiteit Twente. Gedurende de Kick-In verzorgen wij bij diverse activiteiten de EHBO.

Batavierenrace
De batavierenrace is de grootste estafetteloop ter wereld. Wij verzorgen gedurende het gehele evenement de EHBO op de campus van de Universiteit Twente en de EHBO tijdens de finish en herstart op de Oude Markt.

Oerol Festival
Al sinds 2003 verzorgen onze EHBO'ers samen met EHBO Terschelling en EHBO'ers uit andere delen van het land de hulpverlening op het Oerol Festival op waddeneiland Terschelling.

Zomerconcerten Enschede
Tijdens de wekelijkse zomerconcerten op donderdagavond zijn wij met onze bus en EHBO'ers te vinden op de Oude Markt.

CSI Geesteren
Bij dit internationale paardensport­evenement en bijbehorende feestavond verzorgen wij de hulpverlening.