Referenties evenementenhulpverlening

Hieronder vindt u een selectie aan evenmenten waar wij meewerken. Kijk op deze pagina voor meer informatie over evenementenhulpverlening.

Evenementen waar wij aan meewerken:

Kick-In Universiteit Twente
De Kick-In is de introductieweek van de Universiteit Twente. Gedurende de Kick-In verzorgen wij bij diverse activiteiten de EHBO.

Batavierenrace
De batavierenrace is de grootste estafetteloop ter wereld. Wij verzorgen gedurende het gehele evenement de EHBO op de campus van de Universiteit Twente en de EHBO tijdens de finish en herstart op de Oude Markt.

Oerol Festival
Al sinds 2003 verzorgen onze EHBO'ers samen met EHBO Terschelling en EHBO'ers uit andere delen van het land de hulpverlening op het Oerol Festival op waddeneiland Terschelling.

Zomerconcerten Enschede
Tijdens de wekelijkse concerten in de zomermaanden, waaronder Bölke Open Air, Enschede Rocks en Vrieler NL, zijn wij met onze bus en EHBO'ers te vinden op de Oude Markt.

CSI Geesteren
Bij dit internationale paardensport­evenement en bijbehorende feestavonden verzorgen wij de hulpverlening.