Aanvragen evenementen­hulpverlening

Met het onderstaande formulier kunt u bij ons EHBO'ers aanvragen voor uw evenement of activiteit. Nadat u het formulier heeft verstuurd, krijgt u hier een kopie van en gaan wij op zoek naar vrijwilligers voor de door u aangevraagde tijd(en).

Om een inschatting te maken van (de risico's op) het evenement of de activiteit, willen we graag een aantal dingen van tevoren weten. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers. Als u het exacte antwoord op een vraag nog niet weet, doe dan een zo goed mogelijk schatting.


Aanvraagformulier

Overal waar 'het evenement' staat kan ook 'de activiteit' worden gelezen.

Onze bus kan, indien deze beschikbaar is, dienen als vaste of mobiele hulppost tijdens uw evenement. De bus is uitgerust met alle benodigde EHBO-materialen, verlichting en verwarming.

De categorie wordt bepaald bij de vergunningsaavraag. Weet u de categorie (nog) niet? Schat dan zelf in in welke categorie u valt. Zie hiervoor de website van de Veiligheidsregio TwenteContactpersoon

Vul hier uw contactgegevens in. Deze gebruiken wij bijvoorbeeld als wij nog vragen hebben over het evenement. Op het e-mailadres ontvangt u een kopie van deze aanvraag en een bevestiging wanneer er EHBO'ers zijn ingedeeld voor uw evenement.


Factuurgegevens

Bij voorkeur versturen wij de factuur per e-mail. Als u hier een e-mailadres invult, wordt de factuur alleen per e-mail verstuurd. Om een geldige factuur te kunnen sturen, moet u altijd een volledig postadres invullen.


Voorwaarden

Om hulpverlening bij uw evenement aan te vragen dient u akkoord te gaan met onze voorwaarden voor hulpverlening bij evenementen en onze privacyverklaring.

Evenementenhulp
Evenementenhulp
Evenementenhulp
Evenementenhulp
Evenementenhulp