Aanvragen evenementen­hulpverlening

Aanvragen, en dan?

Vul het formulier in om hulpverlening aan te vragen. Wilt u meer informatie over evenementenhulpverlening? Kijk dan op deze pagina.

Na invullen van het formulier ontvangt u een ontvangstbevestiging. Uw aanvraag wordt vervolgens in behandeling genomen en wij gaan op zoek naar vrijwilligers om de dienst in te vullen. Zodra we voldoende hulpverleners beschikbaar hebben, ontvangt u een bevestiging van onze aanwezigheid.

Vragen? Neem contact met ons op.

Weet u niet zeker wat u in moet vullen? Of wilt u eerst meer informatie? Dat kan. Wij zijn per telefoon en per e-mail bereikbaar:

diensten@ehbo-enschede.nl

foto van banner evenementenhulp

Aanvraagformulier

Gegevens evenement

Vul hieronder de gegevens van uw evenement in. Indien uw evenement langer dan 24 uur duurt, gelieve de dienst op te splitsen in meerdere aanvragen van elk maximaal 24 uur.

Factuurgegevens

Wij verzenden de facturen voor hulpverlening bij voorkeur via e-mail. Indien u de factuur per e-mail wilt ontvangen, vul dan hieronder (ook) het e-mailadres in.

Gegevens aanvrager

Onderstaande gegevens worden door ons gebruikt om contact met u op te kunnen nemen in geval van vragen en voor verdere communicatie omtrent de dienst.

Voorwaarden

Om hulpverlening bij uw evenement aan te vragen dient u akkoord te gaan met onze voorwaarden voor hulpverlening bij evenementen en onze privacyverklaring.