Herhaling (kinder)reanimatie

Direct verder naar aanmelden:
Gecombineerde herhaling (kinder)reanimatie (BLS/PBLS)
Herhaling reanimatie (BLS)

Informatie

Via deze pagina is het mogelijk om uzelf aan te melden voor een herhalingsles reanimatie. Tenzij anders vermeld worden alle lessen gegeven in het gebouw van de EHBO-vereniging Enschede aan de Roomweg 167 in Enschede. Om een herhalingsles te volgen hoeft u geen lid te zijn van de EHBO-vereniging Enschede. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig reanimatiecertificaat of EHBO-diploma.

Met ingang van september 2018 worden twee verschillende herhalingslessen reanimatie aangeboden:

• Gecombineerde herhaling BLS en PBLS
    Reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen, inclusief gebruik AED
    Deze les is bedoeld voor mensen met een geldig diploma EHBO van Het Oranje Kruis, waarvan de examendatum 1 januari 2017 of later is, of mensen met een geldig EHBO-diploma van Het Oranje Kruis die eerder examen hebben gedaan en al een bijscholing PBLS gevolgd hebben.
  • Herhaling BLS
    Reanimatie van volwassenen, inclusief gebruik AED
    Deze les is bedoeld voor mensen met alleen een reanimatiecertificaat (BLS) of mensen met een geldig EHBO-diploma van Het Oranje Kruis met examendatum voor 1 januari 2017 die nog geen bijscholing PBLS hebben gevolgd.

Let op:

• Inschrijven voor een cursus kan tot uiterlijk 4 dagen (96 uur) voor aanvang - daarna wordt de inschrijving automatisch geblokkeerd.
  • Bij minder dan twee cursisten per uur kan de cursus vervallen. Dit wordt op deze website getoond, en u ontvangt bericht op het door u opgegeven e-mail adres. Wij streven ernaar dit bericht uiterlijk twee dagen voor aanvang van de cursus te versturen.

De kosten voor deze les bedragen € 8,50. U wordt verzocht deze kosten voor aanvang van de les contant of via PIN te voldoen.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw competentiekaart / reanimatie-certificaat mee te nemen naar de les?

Voor welke les aanmelden?
Heeft u een Oranje Kruis EHBO-diploma met examen­datum vanaf 1 januari 2017 of heeft u al een bijscholing PBLS (kinderreanimatie) gevolgd? Schrijf u dan in voor de gecombineerde herhaling (kinder)reanimatie (BLS/PBLS).
Afbeelding van een reanimatie met AED op een pop
Afbeelding van een AED
Logo Reanimatiepartner Hartstichting

Lesrooster gecombineerde herhalingslessen BLS/PBLS

Reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen, inclusief gebruik AED

Hieronder vindt u een overzicht van alle gecombineerde herhalingslessen BLS/PBLS (reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen, inclusief gebruik AED) die de komende tijd door de EHBO-vereniging Enschede worden aangeboden. Indien er voor een cursus nog plaatsen beschikbaar zijn, kunt u zich direct online inschrijven. Deze lessen duren ongeveer 75 minuten.

Tip:
horizontaal scrollen mogelijk

Datum Omschrijving Plaatsen Kosten Aanmelden
wo 12 jun. 2019
19:00 uur
Gecombineerde herhaling BLS/PBLS (reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen) 2 € 8,50 Aanmelden
wo 12 jun. 2019
20:15 uur
Gecombineerde herhaling BLS/PBLS (reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen) 4 € 8,50 Aanmelden

Lesrooster herhalingslessen BLS

Reanimatie van volwassenen, inclusief gebruik AED

Hieronder vindt u een overzicht van alle herhalingslessen BLS die de komende tijd door de EHBO-vereniging Enschede worden aangeboden. Indien er voor een cursus nog plaatsen beschikbaar zijn, kunt u zich direct online inschrijven. Deze lessen duren ongeveer een uur.

Geen lessen gepland
Er zijn momenteel geen herhalingslessen BLS (reanimatie van volwassenen) ingepland waarvoor u zich nog kunt inschrijven. De lessen worden diverse keren per jaar aangeboden. Zodra er weer lessen aangeboden worden, worden ze op deze website getoond.
De lessen BLS zijn bedoeld voor mensen die alleen een reanimatiecertificaat (voor volwassenen) hebben. Heeft u een Oranje Kruis EHBO-diploma met examendatum vanaf 1 januari 2017 of heeft u inmiddels een bijscholing PBLS gevolgd? Volg dan een gecombineerde herhalingsles BLS/PBLS.