Herhaling reanimatie (BLS/PBLS)

Informatie

Via deze pagina is het mogelijk om uzelf aan te melden voor een herhalingsles reanimatie. Tenzij anders vermeld worden alle lessen gegeven in het gebouw van de EHBO-vereniging Enschede aan de Roomweg 167 in Enschede. Om een herhalingsles te volgen hoeft u geen lid te zijn van de EHBO-vereniging Enschede. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig reanimatiecertificaat of EHBO-diploma.

Met ingang van september 2019 worden alleen nog gecombineerde herhalingslessen reanimatie aangeboden, waarin reanimatie van baby's, kinderen en volwassenen behandeld wordt. Deze lessen duren ca. 75 minuten. Indien u geen EHBO-diploma met de aantekening EHBO aan Kinderen heeft, of alleen over een reanimatiecertificaat beschikt, neemt u tijdens deze les alleen deel aan de reanimatie van volwassenen en kunt u eerder weg.

Let op:
  • Inschrijven voor een cursus kan tot uiterlijk 4 dagen (96 uur) voor aanvang - daarna wordt de inschrijving automatisch geblokkeerd.
  • Bij minder dan twee cursisten per uur kan de cursus vervallen. Dit wordt op deze website getoond, en u ontvangt bericht op het door u opgegeven e-mail adres. Wij streven ernaar dit bericht uiterlijk twee dagen voor aanvang van de cursus te versturen.

De kosten voor deze les bedragen € 8,50. U kunt dit bij aanmelding met iDeal betalen of voor aanvang van de les contant of via PIN.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw competentiekaart / reanimatie-certificaat mee te nemen naar de les?

Heeft u alleen een reanimatiecertificaat voor reanimatie van volwassenen? Dan neemt u tijdens deze les alleen deel aan de reanimatie voor volwassenen en kunt u eerder weg. Er worden geen lessen meer gepland waarin alleen de reanimatie van volwassenen behandeld wordt.
Afbeelding van een reanimatie met AED op een pop
Afbeelding van een AED
Logo Reanimatiepartner Hartstichting

Lesrooster herhalingslessen reanimatie (BLS/PBLS)

Reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen, inclusief gebruik AED

Hieronder vindt u een overzicht van alle herhalingslessen BLS/PBLS (reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen, inclusief gebruik AED) die de komende tijd door de EHBO-vereniging Enschede worden aangeboden. Indien er voor een cursus nog plaatsen beschikbaar zijn, kunt u zich direct online inschrijven. Deze lessen duren ongeveer 75 minuten.

Geen lessen gepland
Er zijn momenteel geen herhalingslessen BLS/PBLS (reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen) ingepland waarvoor u zich nog kunt inschrijven. De lessen worden diverse keren per jaar aangeboden. Zodra er weer lessen aangeboden worden, worden ze op deze website getoond.