Herhaling BLS (reanimatie met AED)

Via deze pagina kunt u uzelf aanmelden voor een herhalingsles BLS (reanimatie met AED-bediener). U ontvangt geen persoonlijke oproep meer voor een bepaalde datum, maar bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig volgen van een herhalingsles Reanimatie/AED.

Tenzij anders vermeld worden alle lessen gegeven in het gebouw van de EHBO-vereniging Enschede aan de Roomweg 167 in Enschede. Om een herhalingsles te volgen hoeft u geen lid te zijn van de EHBO-vereniging Enschede. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig reanimatiecertificaat of EHBO-diploma.

Let op:

Voor het volgen van een herhalingsles BLS (reanimatie met AED) is een eigen bijdrage verplicht. U wordt verzocht deze kosten voor aanvang van de les contant te voldoen.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw competentiekaart / reanimatie-certificaat mee te nemen naar de les?

Lesrooster herhalingslessen BLS

Hieronder vindt u een overzicht van alle herhalingslessen BLS die de komende tijd door de EHBO-vereniging Enschede worden aangeboden. Indien er voor een cursus nog plaatsen beschikbaar zijn, kunt u zich direct online inschrijven.

Er zijn momenteel geen herhalingslessen BLS ingepland waarvoor u zich nog kunt inschrijven. De lessen worden diverse keren per jaar aangeboden. Zodra er weer lessen aangeboden worden, worden ze op deze website getoond.