Herhaling reanimatie (inclusief gebruik AED)

Via deze pagina kunt u uzelf aanmelden voor een herhalingsles reanimatie. U ontvangt geen persoonlijke oproep meer voor een bepaalde datum, maar bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig volgen van een herhalingsles reanimatie.

Tenzij anders vermeld worden alle lessen gegeven in het gebouw van de EHBO-vereniging Enschede aan de Roomweg 167 in Enschede. Om een herhalingsles te volgen hoeft u geen lid te zijn van de EHBO-vereniging Enschede. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig reanimatiecertificaat of EHBO-diploma.

Met ingang van september 2018 worden twee verschillende herhalingslessen reanimatie aangeboden:

Let op:

Voor het volgen van een herhalingsles reanimatie is een eigen bijdrage verplicht. U wordt verzocht deze kosten voor aanvang van de les contant of via PIN te voldoen.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw competentiekaart / reanimatie-certificaat mee te nemen naar de les?

Lesrooster herhalingslessen BLS

Hieronder vindt u een overzicht van alle herhalingslessen BLS (reanimatie van volwassenen, inclusief gebruik AED) die de komende tijd door de EHBO-vereniging Enschede worden aangeboden. Indien er voor een cursus nog plaatsen beschikbaar zijn, kunt u zich direct online inschrijven.

Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die een geldig reanimatiecertificaat (BLS) hebben of een geldig EHBO-diploma van Het Oranje Kruis met examendatum voor 1 januari 2017 en die nog geen bijscholing PBLS hebben gevolgd (PBLS is vanaf 1 januari 2017 een standaard examenonderdeel geworden).

Er zijn momenteel geen herhalingslessen BLS ingepland waarvoor u zich nog kunt inschrijven. De lessen worden diverse keren per jaar aangeboden. Zodra er weer lessen aangeboden worden, worden ze op deze website getoond.

Lesrooster gecombineerde herhalingslessen BLS/PBLS

Hieronder vindt u een overzicht van alle gecombineerde herhalingslessen BLS/PBLS (reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen, inclusief gebruik AED) die de komende tijd door de EHBO-vereniging Enschede worden aangeboden. Indien er voor een cursus nog plaatsen beschikbaar zijn, kunt u zich direct online inschrijven.

Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die een geldig diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis hebben met examendatum na 1 januari 2017 of die inmiddels een bijscholing PBLS hebben gevolgd.

Er zijn momenteel geen gecombineerde herhalingslessen BLS/PBLS ingepland waarvoor u zich nog kunt inschrijven. De lessen worden diverse keren per jaar aangeboden. Zodra er weer lessen aangeboden worden, worden ze op deze website getoond.