Herhaling reanimatie (BLS/PBLS)

Direct verder naar aanmelden:
Herhaling reanimatie (BLS/PBLS)

Informatie

Via deze pagina is het mogelijk om uzelf aan te melden voor een herhalingsles reanimatie. Tenzij anders vermeld worden alle lessen gegeven in het gebouw van de EHBO-vereniging Enschede aan de Roomweg 167 in Enschede. Om een herhalingsles te volgen hoeft u geen lid te zijn van de EHBO-vereniging Enschede. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig reanimatiecertificaat of EHBO-diploma.

Met ingang van september 2019 worden alleen nog gecombineerde herhalingslessen reanimatie aangeboden, waarin reanimatie van baby's, kinderen en volwassenen behandeld wordt. Deze lessen duren ca. 75 minuten. Indien u geen EHBO-diploma met de aantekening EHBO aan Kinderen heeft, of alleen over een reanimatiecertificaat beschikt, neemt u tijdens deze les alleen deel aan de reanimatie van volwassenen en kunt u eerder weg.

Let op:

• Inschrijven voor een cursus kan tot uiterlijk 4 dagen (96 uur) voor aanvang - daarna wordt de inschrijving automatisch geblokkeerd.
  • Bij minder dan twee cursisten per uur kan de cursus vervallen. Dit wordt op deze website getoond, en u ontvangt bericht op het door u opgegeven e-mail adres. Wij streven ernaar dit bericht uiterlijk twee dagen voor aanvang van de cursus te versturen.

De kosten voor deze les bedragen € 8,50. U wordt verzocht deze kosten voor aanvang van de les contant of via PIN te voldoen.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw competentiekaart / reanimatie-certificaat mee te nemen naar de les?

Afbeelding van een reanimatie met AED op een pop
Afbeelding van een AED
Logo Reanimatiepartner Hartstichting

Lesrooster herhalingslessen reanimatie (BLS/PBLS)

Reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen, inclusief gebruik AED

Hieronder vindt u een overzicht van alle herhalingslessen BLS/PBLS (reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen, inclusief gebruik AED) die de komende tijd door de EHBO-vereniging Enschede worden aangeboden. Indien er voor een cursus nog plaatsen beschikbaar zijn, kunt u zich direct online inschrijven. Deze lessen duren ongeveer 75 minuten.

Tip:
horizontaal scrollen mogelijk

December 2019

Datum Omschrijving Plaatsen Kosten Aanmelden
di 10 dec. 2019
19:00 uur
Gecombineerde herhaling BLS/PBLS (reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen) 2 € 8,50 Aanmelden
di 10 dec. 2019
20:15 uur
Gecombineerde herhaling BLS/PBLS (reanimatie van volwassenen, baby's en kinderen) 5 € 8,50 Aanmelden
Heeft u alleen een reanimatiecertificaat voor reanimatie van volwassenen? Dan neemt u tijdens deze les alleen deel aan de reanimatie voor volwassenen en kunt u eerder weg. Er worden geen lessen meer gepland waarin alleen de reanimatie van volwassenen behandeld wordt.